Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Ördöglakat


Spirit Színház

2020. június 11. 19:00

Az angliai Wiltshire kastélyának különc ura, Andrew Wyke népszerű krimiszerző. Otthona pontosan tükrözi egyéniségét: minden a valóság határait feszegeti, minden a játékról, a szerepjátszás iránti rajongásáról szól.

Anthony Shaffer
Ördöglakat
krimivígjáték 2 részben

Az angliai Wiltshire kastélyának különc ura, Andrew Wyke népszerű krimiszerző. Otthona pontosan tükrözi egyéniségét: minden a valóság határait feszegeti, minden a játékról, a szerepjátszás iránti rajongásáról szól. Ide csalja el feleségének csábítóját, a fiatal és jóképű Milo Tindle-t, és minden jel arra vall, hogy csupán jó tanácsokkal akarja ellátni – afféle használati utasítást adni az új szeretőnek az asszonyhoz.

Wyke azonban meglepő ajánlattal él: ha Milo belemegy egy kockázatos játékba, ő nem áll a szerelmesek útjába, sőt, biztosítja az induló tőkét a majdani boldogsághoz. Milo rááll a merész ajánlatra, és olyan események láncolata indul el, amelyek során már lehetetlen megmondani, hol ér véget a valóság, és hol szippantja be a gyanútlant Wyke képzeletének baljós örvénye.Anthony Shaffer 1970-ben írta fordulatos thrillerét, mely azóta két filmfeldolgozást is megért – előbb Laurence Olivier és Michael Caine, majd Michael Caine és Jude Law főszereplésével.


Perjés János  /  Sándor Péter

Rendező: Szarka János

A változás jogát fenntartjuk!